Bagaimana untuk memulakan stok dagangan

 

Ketakutan terbesar orang adalah ketakutan yang tidak diketahui. Kebanyakan orang tidak tahu banyak tentang perdagangan di bursa saham, jadi mereka takut untuk mendekatinya. Dan ini adalah perkara biasa: menakutkan untuk melabur wang dalam sesuatu yang baru dan sedikit dikaji.

Agar orang belajar bagaimana untuk melabur simpanan mereka dengan cekap dan meningkatkan modal mereka, syarikat broker menyediakan akaun demo untuk pemula.

Terdapat 1,000,000 rubel maya di Akaun Demo Tradernet.

Pelanggan mendaftar dan mendapat akses kepada mereka, cuba berdagang, mengkaji antara muka, belajar untuk meramalkan dan menganalisis keadaan pasaran.

Akaun demo berbeza dari yang sebenar: sebut harga berubah dengan kelewatan 15 minit; tidak semua stok tersedia; anda boleh berdagang walaupun pada waktu malam, pada hujung minggu dan cuti apabila pertukaran tidak berfungsi; keuntungan yang diperoleh juga maya.

Pada masa yang sama, akaun demo membantu peniaga pemula untuk memahami keunikan pasaran saham dan memahami sama ada ia bernilai melabur wang sebenar. Biasanya peniaga datang ke kesimpulan bahawa ia berbaloi selepas semua. Dan kemudian mereka membuka akaun sebenar, membeli dan menjual saham dan mendapatkan keuntungan pertama mereka.